Gymnastiek

De groepen 1-2 bewegen dagelijks buiten of in de gymzaal. Zij hebben hiervoor een paar gymschoentjes nodig. Deze blijven op school. Het is wel prettig om regelmatig te controleren of de gymschoentjes nog passen. Alle groepen 1-2 gymmen minimaal 2 keer per week. Bij veel en heftige regen zal dit iedere dag zijn, omdat zij dan niet op het plein spelen.

De groepen 3-8 hebben twee keer per week gym in de gymzaal. Alle kinderen hebben hiervoor nodig: een shirtje en een broekje/rokje en gymschoenen. Gelieve geen turnpakjes in verband met het omkleden. De gymkleding dient iedere keer na het gymmen mee naar huis te worden genomen. De kapstokken raken anders overvol.
Voor de gymlessen is het van belang dat de kinderen geen sieraden dragen. Zij dienen dan ook armbanden, horloges e.d. tijdens de gymles af te doen. Er bestaat namelijk het gevaar dat ze ergens achter blijven hangen, waardoor zij zichzelf of anderen kunnen bezeren. Kunt u hier rekening mee houden en kinderen op de dagen dat zij gym hebben geen sieraden om laten doen?

De kinderen krijgen les van onze vakleerkrachten juf Gina en juf Camilla. 

Gymrooster 2021-2022:

Groep 3ab: maandag en donderdag
Groep 3cd: dinsdag en donderdag
Groep 4ab: maandag en donderdag
Groep 4cd: maandag en vrijdag
Groep 5:     dinsdag en vrijdag
Groep 6:     dinsdag en vrijdag
Groep 7ab: maandag en woensdag
Groep 7cd: woensdag en donderdag
Groep 8:     dinsdag en vrijdag