Logopediepraktijk Heijblom

Hallo, Graag stellen wij ons voor......

Wij zijn de logopedisten van logopediepraktijk Heijblom gevestigd in basisschool Park16Hoven. Al heel wat jaren hebben wij met interne en externe collega's van basisschool Park16Hoven een prettige en laagdrempelige samenwerking.

De kamer van de logopedie treft u op de begane grond naast de hoofdingang Tinbergenlaan. Wij zijn aanwezig op de dinsdagen, woensdagen, donderdagen en de vrijdagen. In het geval dat uw kind in aanmerking komt voor logopedie dan behandelen wij verschillende logopedische stoornissen op het gebied van spraak, taal, adem, stem, afwijkende mondgewoonten, auditieve vaardigheden, eet - en drinkproblemen en gehoor.

De logopedische behandelingen worden bij voorkeur face to face gegeven maar in deze digitale wereld behoort logopedie op afstand, middels ons AVG goed gekeurde programma, ook tot de mogelijkheden. U krijgt dan een link in uw postvak en als u daarop klikt hebben het kind en de logopedist direct contact. Dit kan op uw telefoon, tablet of laptop.

Als uw kind logopedisch wordt behandeld in basisschool Park16Hoven kunnen wij uw kind ophalen uit de klas en terugbrengen. Dit betekent dat u niet elke week hoeft mee te komen naar de logopedie maar regelmatig contact vanuit kwalitatief oogpunt en het in de gaten houden van de voortgang heeft wel onze voorkeur. Bij de intake kunnen we samen bekijken welke momenten voor u als ouder haalbaar zijn om aanwezig te zijn tijdens de behandeling.

De hoofdlocatie van logopediepraktijk Heijblom is gevestigd in de kinderpraktijk Hillegersberg Schiebroek. De logopediepraktijk heeft een intensieve samenwerking met meerdere disciplines onder 1 dak zoals psychologie, kinderfysiotherapie, speltherapie en een kindercoach.

Voor meer informatie zie www.kinderpraktijk.nl Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken www.logopediepraktijkheijblom.nl. Mocht u vragen hebben en/of willen aanmelden, neem dan gerust contact op met Lotte Heijblom.

Hartelijke groet, Team Logopediepraktijk Heijblom